De fleste har nok hørt om Simon Spies`s Villa Fjolle. I hvert tilfælde i slutningen af 60`erne, og op igennem 70`erne hvor Simon havde sin storhedstid, og hvor han tilbragte meget af sin tid, da han blev så utrolig glad for den. En villa der ligner en UFO, der lige er landet i den svenske skærgård, med en udsigt over klipperne, så man må knibe sig i armen for at tro på det. Der er gemt så godt af vejen, at det næsten kræver et skattekort for at finde den. En villa der dengang den blev bygget, var sveriges dyreste sommerhus.

Efter alle disse mange år, skulle man egentlig tro at villaen var gået hen og blevet forfaldet.. Men det er langt fra tilfældet, ja faktisk så står villaen i 2011 akkurat, som da den blev bygget i 1968. Ja selv de gamle kassettebånd og de gamle LP`er står klar til endnu en sommerfest med masser af champagne. For man drikker kun champagne i Villa Fjolle, og farvede drinks ude ved poolen. Simon ville så nødig have pletter på det cremefarvet gulvtæppe. Og spiesebordet der automatisk kommer op af stuegulvet, når der skal serveres middag, står som dengang.

Det føles nærmest magisk at se Villa Fjolle i virkeligheden. Jeg har drømt om at se denne villa lige siden jeg hørte om den første gang, for over 20 år siden. Det er ikke bare villaen, men selve stedet hvor den er bygget. Helt øde, på toppen af skærgården. At tænke på alle disse fantastiske fester der er blevet holdt her, kan man godt drømme sig tilbage til Simon`s storhedstid.

Her er et par foto`s af Villa Fjolle