Efter et fantastisk bryllup ved Molskroen i september var Nille og Mads meget spændte på at se hvordan deres bryllups bog var blevet.

Efter at have ventet i spænding i ca. 4 måneder kom det længe ventet album hjem fra Italien.

Jeg har virkelig glædet mig til at vise albummet. Og jeg må sige at det var en super oplevelse at se glæden, da Nille & Mads genoplevet deres bryllupsdag på den bedste måde, i form af et historiefortællende bryllupsalbum i bedste kvalitet.

Nille & Mads havde valgt et album, i den absolut bedste kvalitet der findes på markedet idag. Et håndlavet bryllupsalbum fra det verdenskendte italienske firma Graphiestudio. Albummet havde Nille & Mads valgt at få lavet med forsidebillede i silketryk, og med siderne lavet på fotografisk metalpapir for absolut bedste gengivelse af dagen. Alle siderne har fået en klar våd laminering for ekstra holdbarhed, så det vil kunne tåle at blive set igen og igen, mange årtier frem i tiden. For beskyttelse af selve albummet, blev der håndlavet et ægte læder cover.

Her er et par billeder af albummet: