Mykonos, en helt fantastisk ø, beliggende en lille halv times tid i fly fra Athen. Den afslappet atmosfære mærker man med det samme, man stiger ud af det mindre indenrigs propelfly, hvor en lille kridhvid lufthavn møder en. Her er meget stille og det er næsten kun mågerne på den helt blå himmel, og middelhavsvindens susen man kan høre.

Mykonos by er ligesom en labyrint, hvor alt er hvidt, og med de kringlede gader uden biler, kan man nemt fare vild. Selv efter en uge, kunne vi ikke finde tilbage, til den samme restaurant vi havde prøvet den første dag.

For alle der elsker lækker græsk mad, en super flot by hvor alt er hvidt, lækre butikker, laidback ø stemning, hvor der også sagtens kan være gang i den, krystalklart vand, blå himmel og en skøn varm middelhavs brise, er Mykonos helt klart anbefalings værdig.

Her er et par enkle billeder derfra: